KAYIT OL
Ücretsiz ve hemen!
20 Nisan 2018 Cuma 18:36:57
ARAMA
GÖREVLER
YÖNETİME MESAJ

Atıf KAPTAN
Sinema ve tiyatro oyuncusu
Doğumu: 1 Ocak 1908 Çarşamba
Ölümü: 22 Nisan 1977 Cuma

Atif Kaptan gerçek adi; Atif Terzioglu (d. 1908 - Izmir, 22 Nisan 1977 - Ürdün)
1928 Dar-ül bedayi’de “Hamlet” oyunuyla sanat hayatina basladi. Ayni yil sinema oyunculuguna da adim atti. “Bir Millet Uyaniyor” filminde “Yahya Kaptan” rolüyle büyük begeni topladi.

Kaptan Tiyatrosu adli bir topluluk kurup, tüm Anadolu’da turnelere çikti. Tiyatroyu birakip sinemada yogunlasan sanatçi, 300'den fazla film çevirdi. Bir sinema filminin çekimi için gittigi Ürdün'de öldü.


Filmografisi


* Akdeniz Kartali 1977
* Bu Nasil Dünya 1976
* Söyleyin Anama Aglamasin 1976
* Yalan 1976
* Sevdalilar 1976
* Agri Dagi Efsanesi 1975
* Nöri Gantar Ailesi 1975
* Canavar Cafer 1975
* Pembe Incili Kaftan 1975
* Küçük Bey 1975
* Bahti Kara Yarim 1975
* Bana Bes Avrat Yetmez 1975
* Kral Benim 1975
* Diyet 1974
* Battal Gazi'nin Oglu 1974
* Sensiz Yasanmaz 1974
* Korkusuzlar 1974
* Bir Damla Kan Ugruna 1974
* Kalles 1974
* Karateciler Istanbul'da 1974
* Bahriyeli Kemal 1974
* Bir Tanem 1974
* Fedai 1974
* Intikam 1974
* Karalarin Ali 1974
* Kara Murat Kardes Kani 1974
* Yumurcak / Veda 1974
* Yolsuzlar 1974
* Almanyali Yarim 1974
* Kara Murat Ölüm Emri 1974
* Yunus Emre 1973
* Battal Gazi Geliyor 1973
* Gazi Kadin / Nene Hatun 1973
* Vurun Kahpeye 1973
* Dag Kurdu 1973
* Ali Ile Gül 1973
* Cengiz Han'in Fedaisi 1973
* Umut Dünyasi 1973
* Hazreti Ömer'in Adaleti 1973
* Arap Abdo 1973
* Bilal-i Habesi 1973
* Kader Çikmazi 1973
* Muhtesem Hirsiz 1973
* Ikibin Yilin Sevgilisi 1973
* Aci Hayat 1973
* Ali'ye Gönül Verdim 1973
* Debreli Hasan 1973
* Destan 1973
* Haydi Bastir 1973
* Kurt Dölü 1973
* Mevlana 1973
* Yedi Belalilar 1973
* Züleyha 1973
* Tatlim 1973
* Bitirimler Sosyetede 1973
* Ölüm Satanlar 1973
* Ask Mahkumu 1973
* Kara Murat Fatih'in Fermani 1973
* Süphe 1973
* Karaoglan Geliyor 1972
* Keloglan'la Can Kiz 1972
* Zehra 1972
* Namus 1972
* Süper Adam Kadinlar Arasinda 1972
* Asilana Kadar Yasayacaksin 1972
* Sahtekar 1972
* Kara Murat: Fatih'in Fedaisi 1972
* Suçlu 1972
* Bir Pinar ki 1972
* Kara Bela 1972
* Tahir Ile Zühre 1972
* Hazreti Ibrahim 1972
* Sen Alin Yazimsin 1972
* Aslanlarin Ölümü 1972
* Belalilar Belalisi 1972
* Gönül Oyunu 1972
* Ölüm Elçileri 1972
* Süpürgesi Yoncadan 1972
* Son Duani Et 1972
* Süpermen Geliyor 1972
* Itham Ediyorum 1972
* Asi Gençler 1972
* Battal Gazi'nin Intikami 1972
* Çöl Kartali 1972
* Gülüzar 1972
* Kefenin Cebi Yok 1972
* Kizil Maske'nin Intikami 1971
* Binbir Gece Masallari 1971
* Safakta Silah Sesleri 1971
* Tarkan Viking Kani 1971
* Altin Prens Devler Ülkesinde 1971
* Cilali Ibo Yetimler Melegi 1971
* Mistik 1971
* Sevdigim Usak 1971
* Fakir Asiklarin Romani 1971
* Kerem Ile Asli 1971
* Kaf Dagini Terk Edenler 1971
* Herseyim Sensin 1971
* Hesabi Görelim 1971
* Ibis Gangsterlere Karsi 1971
* Tamam mi Canim 1971

977 kez görüntülendi
BU AY ÖLEN
  • Hazım KÖRMÜKÇÜ
    D: 01/01/2008 - Ö: 01/04/1944
  • Sabahattin ALİ
    D: 25/02/1907 - Ö: 02/04/1948
  • Johannes BRAHMS
    D: 07/05/1833 - Ö: 03/04/1897
  • Simone de Beauvoir
    D: 09/03/1908 - Ö: 04/04/1986
  • Gazi Osman PAŞA
    D: 02/01/1832 - Ö: 05/04/1900
  • Gülçin TELCİ
    D: 01/01/1946 - Ö: 06/04/1999
  • Melih KİBAR
    D: 02/01/1951 - Ö: 07/04/2005
  • Pablo PİCASSO
    D: 25/10/1881 - Ö: 08/04/1973
  • Turan GÜNEŞ
    D: 01/01/1922 - Ö: 09/04/1982
  • Mustafa Fevzi ÇAKMAK
    D: 12/01/1876 - Ö: 10/04/1950
  • Ümit Kaftancıoğlu
    D: 01/01/1935 - Ö: 11/04/1980
  • Franklin Delano Roosevelt
    D: 30/01/1882 - Ö: 12/04/1945
  • Muallim Naci
    D: 01/01/1850 - Ö: 13/04/1893
  • Vladimir Vladimiroviç MAYAKOVSKİ
    D: 07/07/1893 - Ö: 14/04/2008
  • Jean-Paul SARTRE
    D: 21/06/1905 - Ö: 15/04/1980
  • Rosalind Elsie Franklin
    D: 25/07/1920 - Ö: 16/04/1958
  • Turgut ÖZAL
    D: 13/10/1927 - Ö: 17/04/1993
  • Sabahattin Kudret AKSAL
    D: 05/03/1920 - Ö: 19/04/1993
  • Kemal TAHİR
    D: 13/03/1910 - Ö: 21/04/1973
  • Atıf KAPTAN
    D: 01/01/1908 - Ö: 22/04/1977
  • Boris Nikolayeviç YELTSİN
    D: 01/02/1931 - Ö: 23/04/2007
  • Ekrem Hakkı AYVERDİ
    D: 01/01/1899 - Ö: 24/04/1984
  • Salih BOZOK
    D: 01/01/1881 - Ö: 25/04/1949
  • Ali Ekber ÇİÇEK
    D: 01/01/1935 - Ö: 26/04/2006
  • Münir Nurettin SELÇUK
    D: 02/01/1900 - Ö: 27/04/1981
  • Benito MUSSOLİNİ
    D: 29/07/1883 - Ö: 28/04/1945
  • Muhsin ERTUGRUL
    D: 28/02/1892 - Ö: 29/04/1979
  • ANA SAYFA - HABER - VASIYET - ÜYELER - ÖLÜM - YARDIM

    eVasiyet.com (c) 2007-2010  Fikir ve içerik olmak üzere tüm haklari saklidir.
    Sitede yayimlanan tüm yazilar sahibinin sorumlulugundadir.

      -   eVasiyet.com Gizlilik Sözlesmesi

    özel güvenlik şirketleri / özel güvenlik firmaları   güvenlik şirketleri istanbul / güvenlik firmaları istanbul tesis yönetimi / site yönetimi   danışmanlık firmaları / apartman yönetimi