KAYIT OL
Ücretsiz ve hemen!
18 Aralık 2017 Pazartesi 03:27:50
ARAMA
GÖREVLER
YÖNETİME MESAJ

Olive Borden
ABD'li sinema oyuncusu.
Doğumu: 14 Temmuz 1906 Cumartesi
Ölümü: 1 Ekim 1947 Çarşamba

Borden, sessiz filmlerde ve sesli filmlerin ilk örneklerinde oynadı. Columbia ve Radio Pictures şirketlerinin filmlerinde güzel ve sofistike kadın tipi rollerinde oynadı. Hollywood'un en güzel oyuncularından biri olarak ünlenmesiyle John Ford, Howard Hawks ve Leo McCarey ile çalıştı. Yazar Michelle Vogel tarafından sanatçının kariyerini ve biyografisini anlatan bir kitap yazıldı.

Filmografi

  • Wide Open (1924)
  • Air Pockets (1924)
  • Why Men Work (1924)
  • Should Landlords Live? (1924)
  • Too Many Mamas (1924)
  • The Royal Razz (1924)
  • Just a Good Guy (1924)
  • Should Husbands be Watched? (1925)
  • The Dressmaker from Paris (1925)
  • Bad Boy (1925)
  • Tell It to a Policeman (1925)
  • Good Morning, Nurse (1925)
  • The Happy Warrior (1925)
  • The Overland Limited (1925)
  • The Yankee Senor (1926)
  • My Own Pal (1926)
  • Yellow Fingers (1926)
  • 3 Bad Men (1926)
  • Fig Leaves (1926)
  • The Country Beyond (1926)
  • The Monkey Talks (1927)
  • Secret Studio (1927)
  • The Joy Girl (1927)
  • Pajamas (1927)
  • Come to My House (1927)
  • The Albany Night Boat (1928)
  • Virgin Lips (1928)
  • Gang War (1928)
  • Stool Pigeon (1928)
  • Sinners in Love (1928)
  • Love in the Desert (1929)
  • The Eternal Woman (1929)
  • Half Marriage (1929)
  • Dance Hall (1929)
  • Wedding Rings (1929)
  • Hello Sister (1930)
  • The Social Lion (1930/I)
  • The Divorce Racket (1932)
  • Leave It to Me (1933)
  • Hotel Variety (1933)
  • The Mild West (1933)
  • The Inventors (1934)
  • Chloe, Love Is Calling You (1934)
790 kez görüntülendi
BU AY ÖLEN
  • James Baldwin
    D: 02/08/1924 - Ö: 01/12/1987
  • Mehmet Emin Toprak
    D: 11/09/1974 - Ö: 02/12/2002
  • Namık Kemal
    D: 21/12/1840 - Ö: 02/12/1888
  • Orhan Şaik Gökyay
    D: 16/07/1902 - Ö: 02/12/1994
  • Burhan Arpad
    D: 19/05/1910 - Ö: 03/12/1994
  • Mahmut Atalay
    D: 30/03/1934 - Ö: 04/12/2004
  • Claude Monet
    D: 14/11/1840 - Ö: 05/12/1926
  • Roy Orbison
    D: 23/04/1936 - Ö: 06/12/1988
  • Abidin Dino
    D: 23/03/1913 - Ö: 07/12/1993
  • John Lennon
    D: 09/10/1940 - Ö: 08/12/1980
  • Natsume Soseki
    D: 09/02/1867 - Ö: 09/12/1916
  • Eren Uluergüven
    D: 01/01/1983 - Ö: 10/12/2004
  • Adile NAŞİT
    D: 17/06/1930 - Ö: 11/12/1987
  • Hüseyin Nihal ATSIZ
    D: 12/01/1905 - Ö: 11/12/1975
  • Sedat SİMAVİ
    D: 01/01/1898 - Ö: 11/12/1953
  • Douglas Fairbanks
    D: 23/05/1883 - Ö: 12/12/1939
  • Behçet Necatigil
    D: 16/04/1916 - Ö: 13/12/1979
  • Ahmet Ertegün
    D: 31/07/1923 - Ö: 14/12/2006
  • Walt Disney
    D: 05/12/1901 - Ö: 15/12/1966
  • Stanford Shaw
    D: 05/05/1930 - Ö: 16/12/2006
  • W. Somerset Maugham
    D: 25/01/1874 - Ö: 16/12/1965
  • Jennifer Jones
    D: 02/03/1919 - Ö: 17/12/2009
  • William Thomson
    D: 26/06/1824 - Ö: 17/12/1907
  • Marcello Mastroianni
    D: 28/09/1924 - Ö: 19/12/1996
  • Memet Fuat
    D: 16/02/1926 - Ö: 19/12/2002
  • Mehmet Akif ERSOY
    D: 20/12/1873 - Ö: 27/12/1936
  • Şükrü SARACOĞLU
    D: 01/01/1887 - Ö: 27/12/1953
  • ANA SAYFA - HABER - VASIYET - ÜYELER - ÖLÜM - YARDIM

    eVasiyet.com (c) 2007-2010  Fikir ve içerik olmak üzere tüm haklari saklidir.
    Sitede yayimlanan tüm yazilar sahibinin sorumlulugundadir.

      -   eVasiyet.com Gizlilik Sözlesmesi

    özel güvenlik şirketleri / özel güvenlik firmaları   güvenlik şirketleri istanbul / güvenlik firmaları istanbul tesis yönetimi / site yönetimi   danışmanlık firmaları / apartman yönetimi